HomeVideoclipsFotoalbumVrijwilligers
Trapnotov Samen thuis Samen uit!
#caption0
Talentontwikkeling Chill&Fun Girls Only Aan Tafel Contact
Bekende Rapper Fresku in Trapnotov

 

Fresku in Trapnotov!

 

Donderdagavond, een verrassingsavond voor een groep van 30 jongeren van Trapnotov. Ze hebben geen idee wie er zal komen, en vragen het zich al bijna 2 weken af. Nu is het eindelijk zover! De jongeren komen binnen en zien niemand minder dan de rapper Fresku in Trapnotov staan speciaal voor hun! De reacties zijn fantastisch! Verbaasd met kreten als : “Nu is Trapnotov zeker blut haha!” En: “Fresku is mijn idool, hij is naast Tupac de beste rapper van de wereld!”

Het eerste uur van de avond is een masterclass/workshop voor alle rappers. Deelnemers van rap workshops binnen Trapnotov en onze studio vrijwilligers die ook rappers zijn. Fresku begint met een introductie over wie hij is en wat hij deze avond wilt doen. Vervolgens mogen de rappers hun talent laten horen aan Fresku en geeft hij ze complimenten en tips over hun raps, houding, performance etc. Hier hebben de jongeren echt iets aan, en je ziet dat het zeer gewaardeerd wordt dat Fresku zo eerlijk is op een hele mooie positieve en motiverende manier. Na de super gave workshop is het tijd voor een korte pauze en hierna sluiten de volgende 15 jongeren aan die zelf geen rappers zijn maar wel geïnspireerd zijn door Fresku en een motiverend gesprek van deze rapper goed kunnen gebruiken, om te leren over het leven, doorzetten, en positief zijn. Fresku is heel erg open en verteld zijn levensverhaal, de jongeren zijn gewoon het hele uur dat hij aan het woord is stil.. En dat komt niet vaak voor! Het is indrukwekkend hoe open Fresku is over zijn leven, zijn gevoel en zijn ervaringen. Als hij klaar is met zijn verhaal, mogen de jongeren hem allerlei vragen stellen en Fresku geeft overal antwoord op. Het brengt mooie gesprekken op gang.

 

Het was een zeer geslaagde avond, met dank aan Fresku en onze jongeren. Allemaal hebben ze zich open opgesteld en durfden zij kwetsbaar te zijn. 

 

Trapnotov maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere