Het tofste jongerencentrum van Almere Buiten voor jongeren tussen de 10 en 27 jaar
#caption0
Home Activiteiten Nieuws Contact Collega's
YOUNG MOVEMENT VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

 

Young Movement is een samenstelling van 4 verschillende groepen jongeren vanuit de Jongerenraad Almere (Multi-Club), JVSA (Next Level), jongeren van Jongerencentrum Place2B en jongeren van Jongerencentrum Trapnotov.

Young  Movement  bundelt dus de krachten om iets te betekenen voor de samenleving in Almere en daarbuiten. Op de agenda staan momenteel de 5 mei audities, 5 mei jongerenpodium en het Kempenaar Festival 2016. Onze jongeren komen momenteel elke week bij elkaar en worden door de jongerenwerkers begeleid. Deze week krijgen ze een workshop vloggen en fotograferen. Binnenkort krijgen ze ook een workshop podium management. Hierbij worden functies zoals stage manager en artiestenbegeleider onder de loep genomen.

​Naast evenementen wil  Young  Movement  nieuwe activiteiten organiseren en samenwerken met netwerkpartners. Jongeren uit Almere vanaf 14 jaar en organisaties die een steentje willen bijdragen in Almere, kunnen zich aanmelden via info@youngmovement.nl of surfen naar de website www.youngmovement.nl voor meer informatie en de laatste nieuwtjes vanuit Young Movement.

 

 

Welkom bij Place 2B! maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere