HomeVrouw & WerkVrouw & MeedoenAgenda
Wat Doen We Contact Samenwerken
Wie zijn wij?

Wij zijn Vrouw & Werk, onderdeel van De Schoor, Welzijn in Almere. Wij geven trainingen en workshops, begeleiding en jobcoaching en we plaatsen vrouwen op werkervarings- of vrijwilligersplaatsen om weer ervaring op te doen of te ontdekken wat jouw talenten zijn.

Waarom doen we dat?
Omdat we geloven in de kracht en waarde van vrouwen. Wij gunnen iedere vrouw een mooie plek in de samenleving waarin ze goed kan zorgen voor zichzelf en haar gezin. Zorgen voor een eigen inkomen hoort hier ook bij, en daar helpen wij bij!

We zijn er voor jou!
Wij zijn er voor vrouwen die klaar zijn voor de volgende stap. Je wilt graag aan het werk, een opleiding doen of ondernemer worden. Bij Vrouw & Werk neem je verantwoordelijkheid voor je eigen proces en ben je gedreven stappen te zetten. 

Heb jij een tijd niet gewerkt? Bijvoorbeeld omdat je voor je gezin zorgt of mantelzorger bent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ook als je je plek op de arbeidsmarkt wil versterken ben je bij ons van harte welkom. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar werk met beter toekomstperspectief of als je zelfstandig ondernemer wilt worden. 

Zullen we kennismaken?
Aanmelden voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek kan bij ons altijd. Samen met jou gaan we dan kijken waar je nu staat en welke stappen je graag wil zetten. Dat doe je bij ons of we verwijzen je door als dat beter bij je past. 

Onze activiteiten plannen we zoveel mogelijk in de ochtenden, onder schooltijd. 

Onze trainingen bestaan uit 10 dagdelen en kosten 50 euro.
De workshops bestaan uit 1 tot 3 dagdelen en kosten 7,50 per dagdeel. 

Al onze overige activiteiten zijn gratis. 

 

Vrouw & Wijzer maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere