Het tofste jongerencentrum van Almere Buiten voor jongeren tussen de 10 en 27 jaar
#caption0
Home Activiteiten Nieuws Contact Collega's
Wat is VIP2B?

VIP2B het project voor en door jonge (aanstaande) ouders.

Wekelijks organiseren wij in jongerencentrum Place2B samen met de jonge (aanstaande) ouders en een vrijwilliger in samenwerking met o.a. zorggroep Almere en Wensjes een inloop voor jonge (aanstaande) ouders.

De inloop is elke woensdag van 11.30-13.30 uur inclusief een lunch en is geheel gratis.

Samen met de ouders en een vrijwilliger organiseren we wekelijks een activiteit of informatieochtend aan de hand van wensen en behoefte en in samenspraak met de ouders. De activiteiten zijn o.a. gericht op opvoeding (stellingenspel), veiligheid (kinder EHBO), ontspanning (bingo/ professionele fotoshoots). Daarnaast is er genoeg tijd om gezellig met elkaar te kletsen en ervaringen uit te wisselen.

Veiligheid en gezelligheid staat centraal bij VIP2B. Een plek waar je jezelf kunt zijn, je sociaal netwerk kan verbreden, je kindje met andere kindjes kan spelen en we een hoop gezelligheid met elkaar hebben.

Je kunt ook met al je vragen rondom relaties/ schulden/ opvoedvragen/ huisvestiging bij ons terecht. Zonodig kunnen wij je doorsturen naar de juiste hulpverlening. 2x per maand is er een jeugd maatschappelijkwerker aanwezig waar je ook terecht kunt met al je vragen.

Verder kunnen wij ook ondersteuning bieden bij kleertjes, spullen en eten voor je baby.

                                  

Welkom bij Place 2B! maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere