Aanbod VraagToolkitContactBudget
DE MAATSCHAPPELIJKE MATCHMAKER
#caption0
Home Werkwijze MVO/MBO Projecten Sponsors
- Werkwijze stap voor stap

Werkwijze Mooi Zo Goed Zo 
 
Stap 1: U dient uw vraag in via de website van Mooi Zo Goed Zo

  • Voldoet de vraag aan de criteria, dan nemen we de vraag in behandeling.
  • Is de vraag nog niet duidelijk, dan wordt u gevraagd de vraag eerst te verduidelijken.

Stap 2: Wij nemen contact met u op. Bij voorkeur maken wij en afspraak om bij u langs te komen op locatie. 
 
Stap 3: U ontvangt een overeenkomst waarin staat wat uw en onze taken en verantwoordelijkheden zijn. We weten wat we van elkaar mogen verwachten.

  • Als initiatiefnemer bent u verantwoordelijk voor de voortgang van het project.

Stap 4: Match met het bedrijfsleven.

  • Een bedrijf reageert op uw vraag. Deze reactie komt eerst bij de MZGZ medewerker terecht. De medewerker beoordeelt of het een serieuze reactie is.
  • Mooi Zo Goed Zo gaat actief op zoek naar een aanbod op uw vraag. Dit betekent dat wij bedrijven of instanties benaderen met de vraag of zij willen bijdragen aan uw project.
  • Mooi Zo Goed Zo geeft u tips hoe u zelf uw vraag verder kunt realiseren.

Als er één of meerdere bedrijven / partners reageren, brengt de medewerker u met hen in contact.

Stap 5: De initiatiefnemer(s) en het bedrijf maken afspraken over de bijdrage die een bedrijf gaat leveren. Het is belangrijk dat iedereen weet wat er verwacht mag worden.
 
Stap 6: Mooi Zo Goed Zo verzorgt de communicatie naar buiten over het project. Belangrijk is dat alle partners en sponsors genoemd worden.

Stap 7: U doet een tegenprestatie: Dit kan een tegenprestatie zijn voor het bedrijf dat u heeft sponsort, voor andere buurtbewoners of voor een andere non-profit organisatie. MZGZ neemt pas een nieuwe vraag van uw organisatie in behandeling als er afspraken zijn gemaakt over de tegenprestatie

Stap 8: Na de uitvoering van de activiteit ontvangt u een evaluatieformulier. U vult het formulier in en stuurt het in. De evaluatie is voor ons van groot belang. U geeft aan hoe u de ondersteuning van MZGZ ervaren heeft. Aangezien we graag willen groeien, staan we open voor feedback. Bovendien kan MZGZ pas een nieuwe vraag van u in behandeling nemen als het tevredenheidsonderzoek terug ontvangen is.

Mooi Zo Goed Zo Almere maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere