HomeVideoclipsFotoalbumVrijwilligers
Trapnotov Samen thuis Samen uit!
#caption0
Talentontwikkeling Chill&Fun Girls Only Aan Tafel Contact
Vrouwenevent 17 mei 2019

Waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of wil je juist meer rust en tijd voor jezelf? Of wil misschien een opleiding gaan volgen?
Heb je hier een netwerk voor nodig? En hoe bouw je je netwerk dan uit?

Ga tijdens dit vrouwenevent, dat op vrijdag 17 mei  2019 door Vrouw&Wijzer wordt georganiseerd, samen met andere vrouwen in gesprek en aan de slag met jouw volgende stap!

Een volgende stap is voor iedereen anders. De één wil weer terug aan het werk of meer uren gaan werken, de ander wil vrijwilligerswerk gaan doen of (weer) gaan studeren.

Tijdens de bijeenkomst ga je in gesprek met andere vrouwen die net als jij een stap vooruit willen zetten, maar nog niet helemaal weten hoe ze dat kunnen doen. Jullie luisteren naar elkaars verhalen, delen ervaringen en geven tips en adviezen om je dromen om te zetten in durven en doen. Wat is jouw volgende stap? Niets is te gek!

Het vrouwenevent vindt plaats op 17 mei 2019 van 9.00-12.30 uur in Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42 in Almere. Deelname is gratis en vriendinnen, buurvrouw(en), moeder(s), dochter(s), zus(sen), tante(s) etc. zijn ook van harte welkom! Tevens is dit vrouwenevent inclusief verzorgde lunch!

Het programma
- We beginnen de ochtend met een kennismaking. Leer andere vrouwen uit jouw omgeving kennen en ontvang meer informatie over Vrouw&Wijzer. 
- Daarna gaan we in groepen werken aan jouw NETWERK. Wat komt er allemaal kijken bij het opbouwen van een netwerk? En heb je misschien al een groter netwerk dan je denkt?
- Aan het einde van het event heb jij meer focus, een heleboel tips en nieuwe energie. Geef die positiviteit door en ga aan de slag met jouw doelen!

Meld je nu aan!
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar vrouwenwijzer@deschoor.nl met daarin jouw voor- en achternaam, telefoonnummer en woonplaats. Of klik hier.

Voor vragen mail je met Jennifer Daal via jdaal@deschoor.nl of bel 06-43507050.

We zien je heel graag op vrijdag 17 mei!

 

Trapnotov maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere