Home Deelnemers Professionals
Even voorstellen...

Minke van 't Hoff is 1 oktober 2020 als Welzijnscoach voor Welzijn op Recept in Almere Haven Binnenring gestart. Eerst een tijdje achter de schermen maar nu dan ook echt in de praktijk en de eerste trajecten zijn al in volle gang.

Stel u zich voor: U zit niet lekker uw vel en u krijgt last van 1 of meerdere klachten. U voelt zich somber, u heeft last van soms vage lichamelijke klachten, u heeft een heftige tijd (gehad), uw sociale wereld wordt steeds kleiner, eenzaamheid speelt op. Het is tijd om een positieve draai aan uw dagelijks leven te geven. Het is tijd om uw welbevinden te vergroten. Het is tijd voor Welzijn op Recept.

Dit recept kunt u aanvragen in het gezondheidscentrum bij bijvoorbeeld de huisarts, POH, de fysiotherapeut of wijkverpleegkundige. Het kan ook zijn dat een zorgprofessional Welzijn op Recept aan u voorstelt. U wordt dan doorverwezen naar mij, Welzijnscoach Minke van ’t Hoff. Het doel is om te werken aan uw leefstijl waardoor uw klachten verminderen en u zich prettiger voelt. Samen bespreken we wat u leuk vindt, waar u goed in bent, welke activiteiten bij u passen. Denk aan sporten met buurtbewoners, samen eten, muziek maken, vrijwilligerswerk doen, creatieve activiteiten, erop uit gaan naar een museum, of iets heel anders. We maken samen en plan en ik ondersteun u bij de start van een activiteit. Bezig zijn met wat u prettig vindt, vergroot een gezonde leefstijl. Ik ga graag met u in gesprek!

Welzijn op Recept is een samenwerking tussen de Zorgroep Almere en De Schoor, Welzijn in Almere.


Minke van ’t Hoff, Welzijnscoach, Welzijn op Recept, Almere Haven, De Schoor.
Telefoonnummer 06-42741948. Mail: mvanthoff@deschoor.nl