Het tofste jongerencentrum van Almere Buiten voor jongeren tussen de 10 en 27 jaar
#caption0
Home Activiteiten Nieuws Contact Collega's
DJ workshop

Altijd al DJ willen worden?

Dan is dit je kans. Wij geven jou de gelegenheid! Tijdens deze workshop leer je de apparatuur kennen en de basis van het mixen. Als je eraan toe bent kun je optreden tijdens onze disco's en evenementen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om je eigen mixtape te maken om jezelf te promoten
Volg de workshop als individu of met een vriend of vriendin en ervaar hoe het is om een echte DJ te zijn! In de workshop leer je 1-op-1 van een professionele DJ de fijne kneepjes van draaien.


Hoe verloopt jou DJ workshop?
In de workshop laten we zien hoe de apparatuur werkt, hoor je hoe een nummers zijn opgebouwd, en leggen we uit hoe je het ritme kunt gebruiken voor de perfecte mix. Uiteindelijk ervaar je zelf hoe het is om een echte DJ te zijn en sta je het grootste deel van de tijd zelf te draaien! De priveles duurt 30 minuten.

Is ervaring nodig?
Nee! je hebt geen ervaring met draaien nodig voor de workshop! De workshopleider bouwt het vanaf begin af aan op. Indien je al wel ervaring hebt, heeft de workshopleiders ook nog genoeg uitdagende tips en trucs achter de hand!

Kosten?
De kosten bedragen 15 euro per maand.

Proefles volgen?
Voor een proefles! Bel 036-5291293 of stuur een email aan deekman@deschoor.nl of mikkers@deschoor.nl.

Welkom bij Place 2B! maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere