HomeVrouw & WerkVrouw & Meedoen
Wat Doen We Inschrijven Contact Samenwerken

Leuk je hier te ontmoeten op de pagina van Vrouw & Wijzer. Dé site voor Almeerse vrouwen die weer midden in de maatschappij willen staan. Breid je netwerk uit, volg cursussen, luister en discussieer mee en zet stappen om jouw (ondernemers)dromen waar te maken.
 

Wil je meer weten over Vrouw & Werk? Klik hier
Meer weten of Vrouw & Meedoen? Klik hier

Vrouw & Wijzer maakt deel uit van De Schoor - Welzijn in Almere. 
 


 

23 oktober 2017
Gezien op Twitter
NIEUWS

Walk & Talk
15 september
Vanaf 3 oktober organiseert de bibliotheek Almere Stad iedere eerste dinsdag van de maand een Walk & Talk voor werkzoekenden,
van 10:00 - 12:00. Tijdens deze bijeenkomsten kun je ervaringen delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die je helpen in je zoektocht naar een baan. 

Sollicitatiedag in Flevoziekenhuis
11 septemberdrukken

Het Flevoziekenhuis organiseert op zaterdag 30 september een uniek evenement:  ‘Vind je baan in één dag’. Het ziekenhuis organiseert deze dag om op een originele en snelle manier kennis te maken met nieuwe collega’s. Het gaat om collega’s voor diverse functies binnen de zorg. Margret Huisman, manager HR: “Als je je CV opstuurt en aan het gevraagde profiel voldoet, ontvang je een uitnodiging voor deze bijzondere dag. We maken kennis met elkaar tijdens de selectiegesprekken. En wie weet loop je aan het eind van de dag met een arbeidscontract de deur uit.
Meer informatie? Klik hier

Trainingen Najaar 2017
20 juni 
Zin om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of nu echt werk maken van je eigen bedrijf of het zoeken naar een baan? Bekijk hier ons aanbod van trainingen en workshops in het najaar. 

 

Vrouw & Wijzer maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere