Vrouw&Werk Vrouw&Meedoen Agenda Contact Samenwerken
NIEUWS

De nieuwsbrief van Vrouw&Wijzer verschijnt binnenkort weer in je mailbox. 

Heb je interesse in onze nieuwsbrief? Geef dan je naam en emailadres door via vrouwenwijzer en we zetten je op de lijst.

Sinds 1 januari 2020 ontvangen wij geen subsidie meer voor het project Vrouw & Wijzer. Dit betekent dat we voor een aantal activiteiten een nieuwe werkwijze hebben.

Wij hebben gekeken of projecten en activiteiten op een andere manier kunnen worden voortgezet. Dit is deels gelukt. Verschillende trainingen voor vrouwen blijven gewoon door gaan, maar dan niet meer onder de noemer Vrouw & Wijzer. Deze trainingen kondigen wij aan via de website www.deschoor.nl .

Uiteraard blijven wij met de gemeente in gesprek over hoe wij vrouwen in Almere zo goed mogelijk kunnen bereiken met een aanspreken activiteitenaanbod.

8 maart 2020: Internationale Vrouwendag

Wil je meer weten over het programma voor Internationale Vrouwendag? Neem dan een kijkje in de agenda.


 

Welkom op de website van Vrouw & Wijzer. Dé site voor Almeerse vrouwen die weer midden in de maatschappij willen staan. Vrouw & Wijzer is er om je te helpen bij het uitbreiden van je netwerk, om cursussen te volgen maar ook om naar je verhaal te luisteren zodat we stappen kunnen zetten om jouw (ondernemers)dromen waar te maken. 

Vrouw & Wijzer maakt deel uit van De Schoor - Welzijn in Almere. 

Wil je meer weten over Vrouw & Werk? Klik hier
Meer weten of Vrouw & Meedoen? Klik hier

 

Privacy

Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast. Op www.deschoor.nl\privacy leest u er meer over.


 


 

Vrouw & Wijzer maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere