InterviewsFoto'sLinksTipsVerhalen
#caption0
Home Wie zijn wij? Hoe werkt het? Vrijwilligers Contact
Wie zijn wij?

Het begin

De GedachtenKamer is een ontmoetingsplek voor mensen met cognitieve achteruitgang en beginnende dementie.  U kunt, alleen of samen met uw mantelzorger, komen. Enige voorwaarde is dat u uit Almere komt. De eigen bijdrage per deelnemer is per keer € 1,70. Voor de lunch vragen we een kleine vergoeding. Brood neemt uzelf mee, maar de koffie en thee staan al klaar en ook een kop soep. En wat misschien fijn is: u bepaalt zelf of u wilt komen. U hoeft zich dus niet verplicht te voelen om te komen. Bijvoorbeeld als u gewoon ergens anders heen wil op die dag, of het gaat gewoon even niet lekker. Hoewel dat laatste misschien ook wel een stimulans is om toch te komen en het hart te luchten.

Wat u kunt verwachten

Wat kunt u verwachten als u komt? Samen praten ook over de vergeetachtigheid en de verwarring die dit geeft. Samen wandelen, spelletjes doen en als afsluiting samen lunchen. De GedachtenKamer is een mooie en rustige plek waar u zich welkom voelt. Ook door de sfeervolle ruimte.

Op deze website vindt u meer verhalen over de GedachtenKamer. Ook worden hier activiteiten van de GedachtenKamer gemeld. Bijvoorbeeld een GedachtenKamerlunch of -diner. Maar ook activiteiten die door bezoekers worden voorgesteld. Het draait om u!

De activiteitenkalender

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt gewoon langskomen om eens kennis te maken met de GedachtenKamer. Bent u moeilijk ter been of is het lastig om aan vervoer te komen? Neem dan contact op met het wijkteam uit uw buurt om de mogelijkheden te bespreken.Meer informatie hierover vindt u op: https://www.wijkteamsalmere.nl

Gedachtenkamer maakt deel uit van De Schoor Welzijnswerk Almere